Platform voor buurtontwikkeling

 
Als gebiedsregisseur voor de gemeente Leidschendam-Voorburg help ik partijen (bewoners en professionals) elkaar te vinden.
 
Urban Villagers speelt in op de kracht van de stad én van het dorp. En dat wordt gebundeld in een buurt. We bouwen bruggen tussen bewoners en beleid. En zelf combineer ik het praktische met het theoretische, laag met hoog en breed met smal.
 
Ik ben een opbouwwerker in hart en nieren. In 2012 ben ik voor mezelf begonnen. Nu heb ik het voorrecht overal en nergens te mogen werken.
 
Ik ben zelfstandig onderzoeker en auteur op het gebied van welzijnswerk en wijkgericht werken.
 
Ik ben sociaal geograaf, ondernemend, praktisch en heb ruime ervaring als procesmanager en beleidsadviseur wonen. Het liefst schrijf ik over innovatieve buurtinitiatieven op het snijvlak van wonen, ondernemen, groen en prettig samenleven.
 
<p>Mijn hart ligt bij het buurtwerk. De liefde&nbsp;begon eind jaren zestig in de wijk&nbsp;waar nagenoeg mijn hele familie woonde.
 
Als opbouwwerker ondersteun ik bewoners met een wens/behoefte mbt leefbaarheid in breedste zin van het woord.
 
Met een kloppend hart voor social work en opbouwwerk als specialisme zie ik mezelf het liefst als bruggenbouwer en verbinder. In plaats van op zoek te zijn naar het gat in de markt zie ik de gaten in de samenleving.