Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van René Kerkwijk  
Integraal gebiedsgericht werken vanuit het sociaal domein, versterken sociale basis, Woondeal, Leefbaarheidspact, projectleider Bejaardenhuis zonder Muren, bestuurslid LPB
afbeelding van diniev  
Kunnen lezen, schrijven, rekenen of computeren is niet voor iedereen in Nederland vanzelfsprekend. De impact van weer leren lezen en schrijven is groot.
afbeelding van Jacq  
afbeelding van Empowered  
Selfemployed generalist with curiousity in new technology, applications & social innovative developments to create a safer&better environment. My goals are delivering a meaningfull contribution to a sustainable society based on every day learning.
afbeelding van Jan Willem Bruins  
De beroepsvereniging heeft regelmatig bijeenkomsten met een groep opbouwwerkers/sociaal werkers die werken aan community building. Als je ook uitgenodigd wil worden, stuur een mail aan info@bpsw.nl
afbeelding van Odense2012  
bijdrage leveren aan Beter (alledaags) leven met dementie
afbeelding van Mira Vendrig  
Vanuit de passie, de missie en visie van een organisatie, zet ik een beweging in gang die mensen en middelen optimaal benut om er het hoogst mogelijke economische en maatschappelijke rendement mee te behalen.
afbeelding van Susan Rijk  
Opbouwwerk met focus op vitaliteit en positieve gezondheid.
afbeelding van lukewal  
Ik ben lid van de sociale corporatie Creative Tinkers. In mijn werk ben ik op zoek naar verbinding tussen bewoners. Mooi voorbeeld hiervan is NieuweBuren142. Actief in de wijk aanwezig zijn!