Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van Suzanne van Rijn  
Ik werk als opbouwwerker bij DOCK in Haarlem Oost. Samen met collega's en partners in het werkveld draai ik verschillende buurtwerk initiatieven, zoals 'Bakkie in de Buurt' en het 'Buurbloemetje'.
afbeelding van Sanneke Verweij  
Onderzoeker bij Movisie op het gebied van burgerbetrokkenheid, sociaal werk praktijken en professionele besluitvorming.
afbeelding van ankitha  
<a href="https://www.fieldengineer.com/skills/ccie-data-center-professional">https://www.fieldengineer.com/skills/ccie-data-center-professional</a>
afbeelding van Evert van Rest  
Evert van Rest begeleidt leerprocessen in het sociaal domein.
afbeelding van Tineke Posthoorn  
Samen met mijn collega's opbouwwerkers, jongerenwerkers en ouderenwerkers zoeken we aansluiting bij actieve buurtbewoners.
afbeelding van Sebastiaan Boelhouwer  
De sociaal makelaars van Gouda staan met één been in het sociaal (wijk)team en het andere been midden in de wijk. Dat maakt onze rol zo mooi.
afbeelding van Breg van Baars  
Ik ondersteun organisaties voor sociaal werk en welzijn bij de transformatie en bij innovaties. Mijn kracht ligt bij teamcoaching, begeleiden naar zelforganisatie, werken volgens de bedoeling, waarde toevoegen en impact creëren.
afbeelding van Wim Burggraaff  
Vanuit de Haagse Hogeschool doe ik onderzoek binnen het lectoraat Grootstedelijke ontwikkelingen. Ik heb boeken gepubliceerd over cultuurparticipatie: (met Mieke Klaver) Culturele praktijken.