Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van Mariska Burger  
Mijn passie en mijn beroep liggen op sociaal gebied, in het welzijnswerk. Al vele jaren werk ik met plezier met en voor de inwoners van Middelburg.
afbeelding van LIANNE  
afbeelding van Corinne  
De wijk, de buurt, dat houd mij bezig! Ik bedenk en organiseer graag op een creatieve en laagdrempelige manier ontmoetingen tussen buurtbewoners.
afbeelding van NienkeZeeman  
Ik ben sociaal makelaar in Utrecht bij Dock. 'Mijn wijk' is Zuidwest, maar ik ben ook stedelijk actief, met Straatwijs (langs alle bewoners, per flat) en het ver-ABCD-en van ons werk.
afbeelding van Anneleen Ypma  
Hoe mooi is het om gezamenlijk te werken aan de kwaliteit van onze leefomgeving? Met het creëren van prettige plekken in de openbare ruimte bouwen we gezamenlijk aan de kwaliteit van onze leefomgeving.
afbeelding van Wietske de Vries  
Gepositioneerd tussen beleid en uitvoering zoek ik mogelijkheden en ontdek ik kansen om als Gebiedsteam meer preventief te werken, en zo bij te dragen aan de transformatie van het sociaal domein.
afbeelding van Linda  
Als sociaal werker probeer ik bewoners te verbinden en te versterken en preventief te werken. Samen met inwoners, vele vrijwilligers en andere organisaties bouwen wij aan een sociale stad: leefbaar, veilig en met gelijke kansen voor iedereen.