Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van Irma Vroegop  
Binnen het sociale domein werk ik als (inhoudelijk) procesbegeleider aan vernieuwing die uitgaat van de kracht van mensen, hun sociale netwerken en gemeenschap.
afbeelding van Elze Mergler  
Als projectleider voor Stichting Lief en Leedstraten in Den Haag zet ik mij in om bewoners te activeren als gangmaker voor hun straat. Wij bieden hen een Lief en Leedbudget aan zodat zij altijd een potje achter de hand hebben voor onderlinge attenties.
afbeelding van Civitas  
afbeelding van Stefanie Jansen  
Sinds 2009 woon ik aan het Sarphatipark, daarvoor in de Karel du Jardinstraat, geboren in de Rustenburgerstraat. De Pijp is mijn wijk, de buurt van mijn vader, mijn grootouders. Een geweldige wijk, altijd geweest en dat zal ook altijd zo blijven.
afbeelding van Kennisplatform Integratie en Samenleving  
Doel van Kennisplatform Integratie & Samenleving (KIS) is een fundamentele bijdrage te leveren aan een pluriforme en stabiele samenleving.
afbeelding van Mirjam Krop  
Sociaal Collectief is de welzijnsorganisatie in Súdwest-Fryslân. Ik werk in team Sneek samen met vier collega's.
afbeelding van Emel Koç  
teamlid van het Enter Almere Haven Festival op het gebied van marketing en communicatie.
afbeelding van Manon Broskij  
Ik ben net afgestudeerd als Sociaal Werker in de zorg. Ik werk met bewoners met psychische problematiek en of een (actief)verslavingsprobleem .
afbeelding van Rifca  
sinds 1 maart in dienst bij WIJ Groningen in de Wijk Lewenborg eo. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het versterken van de wijk.