Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van Irma Vroegop  
Binnen het sociale domein werk ik als (inhoudelijk) procesbegeleider aan vernieuwing die uitgaat van de kracht van mensen, hun sociale netwerken en gemeenschap.
afbeelding van Milja Kruijt  
Vanuit de Delfshaven Coöperatie (bewonersinitiatief) duwer en trekker bij het laten 'landen' van ABCD Community Building in de wijk Bospolder Tussendijken, Rotterdam Delfshaven. Professioneel inzetbaar als ABCD coach/begeleider e.d.
afbeelding van Jos Reinders  
Ik was verbonden aan de lokale welzijnsinstellingen in Heerlen en Kerkrade. Op het eind van mijn loopbaan ben ik als 'brooker' actief geweest in Gebrookerbos.
afbeelding van Liesbeth Sluiter  
Ik ben journalist en fotograaf. Mijn interessegebieden zijn natuur en milieu, internationale arbeidsverhoudingen, maatschappelijke bewegingen.
afbeelding van Colin den Braber  
Ik werk 3 dagen als hbo docent sociaal werk en doe promotieonderzoek naar het politiserend handelingsvermogen van opbouwwerkers in tijden van crisis.
afbeelding van Ester Klaassen  
Naast mijn rol als docent bij de opleiding Social Work in Nijmegen werk ik als onderzoeker op de HAN bij het Leeratelier Betekenisvol contact in de wijk, onderdeel van de Werkplaats Sociaal Domein Arnhem en Nijmegen.