Platform voor buurtontwikkeling

afbeelding van Johnny Driessen  
Mijn naam is Johnny Driessen (1983), getrouwd en vader van een dochter, een zoon en verheugend op- / uitkijkend naar- / en in verwachting van de derde.
afbeelding van Mijke Rousseau  
Ik woon en werk nu zo'n 25 jaar in Den Haag. Ben werkzaam in projectmanagement en communicatie, als zelfstandig ondernemer en bij de gemeente. Ervaring in stedelijke ontwikkeling, archeologie en natuur- en milieueducatie.
afbeelding van Walter van Vliet  
Sinds 20 jaar werk ik in buurten, instellingen en wijken in Nederland. En activeer mensen en groepen in de sectoren zorg en welzijn. Het zien van Talenten bij mensen is een gave, die ik heb geleerd tijdens mijn carrière.
afbeelding van Stefan Roolvink  
<p><em>Stefan Roolvink (27 jaar) is actief in de duurzame ontwikkeling en werkzaam als MVO consultant bij Business Bridge Colombia.
afbeelding van Steef van Lokven  
Grote, complexe, uitdagende vraagstukken waar deze wereld mee te maken heeft kreeg ik tijdens mijn studie antropologie en ontwikkelingsstudies op mijn bordje.
afbeelding van Sylvia de Goede  
Als buurtwerker focus ik op het verbinden van partijen, kennisoverdracht en het faciliteren van samenwerkingsprocessen.
afbeelding van Claudia Brugman  
Mijn beste leerschool is het leven zelf. De beroepen die ik had, de relaties, mijn leefomgeving. Eerder liet ik mijn keuzes bepalen door omstandigheden van buitenaf.