Platform voor buurtontwikkeling

Doe mee met de challenge Groeikracht!

Daag jezelf en je collega's uit
Instrument
afbeelding van Redactie  
19 februari 2019
Groeikracht

Foto: stock (123rf)

Met de challenge Groeikracht van kennisinstituut Movisie creëer je als sociaal werker bewust de ruimte om te leren en te reflecteren op je werk. Meld je gratis aan, al ruim 800 collega's gingen je voor!

 

Wil je als sociaal werker wat vaker stilstaan, even reflecteren op wat je aan het doen bent, om daarna weer met frisse energie verder te gaan? Maar neemt de waan van de dag je hiervoor teveel in beslag? Schrijf je dan in voor de challenge Groeikracht die in de week van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart 2019 plaatsvindt. In deze week ontvang je elke dag een email met een korte opdracht. Ervaar hoe je met kleine acties, dichtbij je werk, nog meer kunt bereiken!

Movisie organiseert de challenge voor de tweede keer. Enkele reacties van de deelnemers van vorig jaar: 'Even een kort moment stilstaan in de waan van de dag. Opdrachten die je direct in het werk kan toepassen en effect hebben. Motiverend om elke dag een opfrisser te krijgen en actief bezig te blijven met transformeren. Altijd goed om het eigen functioneren kritisch te bekijken op verbetermogelijkheden.'

 

De challenge op de Dag van de Sociaal werker

Op 13 maart 2019 vindt de jaarlijkse Dag van de Sociaal Werker plaats, georganiseerd door Zorg + Welzijn, Sociaal Werk Versterkt en Movisie. Movisie geeft tijdens deze dag een verdiepende workshop rond de challenge. Je wordt uitgedaagd om vanuit creativiteit al je denkpotentieel te benutten. Creativiteit zorgt ervoor dat je je patronen doorbreekt. Wil je voor een praktijkvraagstuk je creativiteit prikkelen? Kom dan naar de workshop en geef nieuwe ideeën en werkwijzen een kans! Daarnaast organiseert Movisie in de Open space bij de Movisie-stand ook mini-talkshows onder de titel ‘Challenge 2.0: daag jezelf én Movisie uit’ waarin de rollen worden omgedraaid. Wil je meer weten over de creativiteit, passie en reflectie van sociaal werkers? Deponeer je vraag over professionalisering, kwaliteit en vakmanschap in de Movisie brievenbus. In mini-talkshows beantwoorden de Movisie-experts de ingediende vragen, of geven je advies.

Lees meer over: